Hangmat kopen voor je tuin

Zwembadinformatie blog Hangmat kopen voor je tuin

hangmat op balkon

30 juni 2023

hangmat hangen, wie wil dat nu niet? Een hangmat is er in vele soorten en maten, met of zonder standaard voor een of meerdere personen. Kortom, de keuze is enorm om een hangmat te hangen.
zwembad informatie watergolf

Een hangmat in je tuin is een ultieme toevoeging als je een zwembad bezit.
Na een verfrissende duik heerlijk relaxt in je eigen hangmat hangen, wie wil dat nu niet?
Een hangmat is er in vele soorten en maten, met of zonder standaard voor een of meerdere personen. Kortom, de keuze is enorm om een hangmat te kopen.

Fair trade hangmatten

De hangmatten van dehangmat.nl zijn volledig fair trade geproduceerd.
Dit houdt in dat de hangmatten onder goede arbeidsomstandigheden en tegen een eerlijk loon zijn vervaardigd.

dehangmat.nl probeert altijd de herkomst van de hangmat te herleiden. Ook onze gerelateerde producten zijn eerlijk geproduceerd. Het hout voor de hangmatstandaarden is bijvoorbeeld voorzien van het 100% FSC keurmerk.

Welke hangmat moet ik kopen?

Dat hangt van een aantal factoren af. Ten eerste de ruimte en mogelijkheid je hebt om een hangmat te laten hangen. Kan je deze bevestigen tussen twee bomen, muren of heb je een standaard nodig? Wil je met meerdere personen in de hangmat relaxen, dan zal je het grotere familie model moeten hebben. Dan heb je nog de keus uit verschillende stoffen.

Hangmat kopen voor in je tuin fair trade hangmatten en standaarden

Hoeveel ruimte neemt een hangmat in?

Dat een hangmat ruimte kost is een feit, heb je minder ruimte dan is een hangstoel een betere optie. De ruimte die een hangmat inneemt is afhankelijk van de grootte die je koopt en waar je deze wilt plaatsen. Een hangmat in combinatie met een standaard neemt meer ruimte in beslag dan een hangmat die tussen twee bomen of muren hangt.

Hangmatten

Hangmatstandaard


Hangmatsets


Zwembad product zoeker

Koop je zwembad producten bij je eigen vertrouwde webwinkel!

Koop direct bij Bol.comGa naar product zoeker
Zwembadmannetje profielfoto

Zwembadmannetje

Ik schrijf mijn blogs met veel plezier en hoop jou en anderen hiermee op weg te kunnen helpen. Daarnaast vindt ik transparantie erg belangrijk, dus ik wil je laten weten dat dit bericht affiliate links kan bevatten. Als je een aankoop doet via deze links, ontvang ik een kleine commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt. Deze commissies helpen mij om kwaliteitscontent te kunnen blijven schrijven en anderen weer verder te helpen zoals ik jou waarschijnlijk ook heb geholpen. Veel zwemplezier gewenst, Wim Fidder (Alias Zwembadmannetje)

Lees ook…

Intex zwembadpomp

Intex zwembadpomp

Op zoek naar een goede zwembadpomp voor jouw Intex zwembad? Zoek niet verder! Hier vind je de beste selectie Intex zwembadpompen en veel nuttige tips voor het aanschaffen en onderhouden van jouw intex zwembadpomp.

Lees meer

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *