Zwembadafdekking Oprolsysteem Geniet Meer van je Zwembad

Zwembadinformatie blog Zwembadafdekking Oprolsysteem Geniet Meer van je Zwembad

zwembadafdekking oprol systeem

9 juli 2023

Gelukkig is er een handige oplossing beschikbaar: het zwembadafdekking oprolsysteem.
zwembad informatie watergolf

Zwembadafdekking oprolsysteem staat voor een hoop gemak en meer tijd voor het echte plezier. Een zwembad heb je om van te genieten, maar het onderhouden ervan kan soms een tijdrovende klus zijn. Een van de meest vervelende klusjes is het verwijderen en aanbrengen van je zwembadafdekking.

Gelukkig is er een handige oplossing beschikbaar: het zwembadafdekking oprolsysteem. In dit artikel zullen we de voordelen van een zwembadafdekking oprolsysteem bespreken en waarom het een waardevolle investering kan zijn.

Voordelen van een Zwembadafdekking

zwembadafdekking oprol systeem

Gemakkelijk te gebruiken: Een van de belangrijkste voordelen van een zwembadafdekking oprolsysteem is het gebruiksgemak. Het oprollen en afrollen van de zwembadafdekking kan een zware en tijdrovende taak zijn, vooral als je een groot zwembad hebt. Met een oprolsysteem wordt dit proces aanzienlijk vereenvoudigd. Met behulp van een handvat of zelfs een motor, kun je de afdekking moeiteloos oprollen of afrollen, waardoor je tijd en energie bespaart.

Bescherming van de afdekking: Bij het handmatig aanbrengen of verwijderen van de zwembadafdekking is er een kans dat deze kan worden beschadigd. Een oprolsysteem biedt een gecontroleerde en veilige manier om de afdekking te plaatsen en verwijderen. Hierdoor wordt het risico op scheuren of andere beschadigingen sterk verminderd. Dit zorgt ervoor dat de afdekking langer meegaat en zijn beschermende eigenschappen behoudt.

Sens Design Oprolsysteem voor dekzeil en zwembadzeil

139,95  Op voorraad
Bol.com
Geupdate op 14 april 2024 3:42 pm

Product eigenschappen

Vorm Rechthoek
Merk Sens Design
Kleur Zilver , Zwart
Materiaal PVC
Gewicht 5 kg
MPN (Manufacturer Part Number) FHR
Kwaliteitslabel geen kwaliteitslabel
Fabrieksgarantie termijn Geen fabrieksgarantie
Personage van toepassing Nee
Product breedte 50 cm
Product hoogte 70 cm
Product lengte 615 cm
Taal handleiding Universeel
Verpakking breedte 10 cm
Verpakking hoogte 10 cm
Verpakking lengte 90 cm

Dit Sens Design oprolsysteem voor je zwembadzeil zorgt ervoor dat je je zwembad in een mum van tijd ontdoet van het zeil, zodat je er snel in kunt plonzen! Dit systeem heeft een slimme hoekverstelling tot 360° waardoor je het systeem zowel voor vierkante, als voor ronde zwembaden kunt gebruiken. Het systeem is te gebruiken voor normaal afdekplastic, maar ook voor het gebruik van een zonnezeil.
Oprolsysteem voor dekzeil zwembad
▶ Eenvoudig te bedienen met een handslinger
▶ Nooit meer klungelen met het afsluiten van je zwembad
▶ Te gebruiken voor ronde en hoekige zwembaden
▶ Werkt voor zonnezeil en afdekzeil Stevig verankerd in de grond.

Het systeem is gemaakt van weerbestendig materiaal en gaat hierdoor lang mee. De set wordt geleverd inclusief montage materiaal en een handleiding.
Specificaties:
✔ Merk: Sens Design
✔ Geschikt voor afdekzeilen van 1,05mm tot 6,15m breed
✔ Materiaal: buis van aluminium, rolhouders van ABS-kunststof
✔ inclusief banden
✔ Niet inbegrepen: zwembadzeil

Minder belasting voor de rug: Het tillen en sjouwen van een zware zwembadafdekking kan belastend zijn voor je rug en lichaam. Met een oprolsysteem hoef je de afdekking niet meer met de hand te tillen. Het oprollen en afrollen gebeurt moeiteloos met behulp van het systeem, waardoor je rug en lichaam worden ontlast. Dit is vooral voordelig voor mensen die fysieke beperkingen hebben of last hebben van rugklachten.

Efficiënt opbergen: Wanneer je de zwembadafdekking niet gebruikt, wil je deze waarschijnlijk op een veilige en nette manier opbergen. Een oprolsysteem biedt een georganiseerde opbergoplossing voor de afdekking. Het systeem bevat meestal speciale bevestigingspunten of een houder waar je de opgerolde afdekking kunt plaatsen. Hierdoor blijft de afdekking beschermd tegen beschadiging en is deze gemakkelijk toegankelijk wanneer je hem weer nodig hebt.

Samenvatting

Een zwembadafdekking oprolsysteem is een waardevolle toevoeging aan je zwembaduitrusting. Het biedt gemak, bescherming van de afdekking, vermindert de belasting voor je rug en zorgt voor een efficiënte opbergmogelijkheid. Met een oprolsysteem kun je de zwembadafdekking moeiteloos aanbrengen en verwijderen, waardoor je meer tijd hebt om te genieten van je zwembad in plaats van bezig te zijn met het handmatig hanteren van de afdekking. Investeer in een zwembadafdekking oprolsysteem en maak het onderhoud van je zwembad eenvoudiger en efficiënter. Zo kun je optimaal genieten van je zwemervaring en de voordelen van een goed beschermd zwembad ervaren.

Zwembad product zoeker

Koop je zwembad producten bij je eigen vertrouwde webwinkel!

Koop direct bij Bol.comGa naar product zoeker
Zwembadmannetje profielfoto

Zwembadmannetje

Ik schrijf mijn blogs met veel plezier en hoop jou en anderen hiermee op weg te kunnen helpen. Daarnaast vindt ik transparantie erg belangrijk, dus ik wil je laten weten dat dit bericht affiliate links kan bevatten. Als je een aankoop doet via deze links, ontvang ik een kleine commissie. Dit heeft geen invloed op de prijs die jij betaalt. Deze commissies helpen mij om kwaliteitscontent te kunnen blijven schrijven en anderen weer verder te helpen zoals ik jou waarschijnlijk ook heb geholpen. Veel zwemplezier gewenst, Wim Fidder (Alias Zwembadmannetje)

Lees ook…

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *